lördag, november 27, 2010

Otraditionell tradition

Jag bakade ett fetafocaccia bröd med oliver och soltorkade tomater enligt ett recept från en tidning som kom i posten idag. Det blev väldigt gott. Lite annorlunda bröd till lillajulmiddagen än vad vi traditionellt ätit...


Dukade med de norska tomtarna vi fått av min mamma.


Vi åt örtkryddad ungspotatis, sallad och biff. Inte precis traditionell julmat, men nog så gott!

Detta är första året lillajulstomtarna inte hämtade en gåva åt tjejerna. Men deras julkalendrar fyllde jag dock med små paket och godis. Tjejerna smålog och sa "månne vi inte börjar bli lite för stora för det här"...
Jag smålog när de senare kom och avslöjade att de varit och känt på paketen och gissat vad de innehöll.
Man blir aldrig för stor...

2 kommentarer:

  1. Underbara busiga tomtar! focasia..fotasia...focaccia...ja du ser...allt fflyter ihop för mig. :D HAr iaf aldrig bakat det. Just nu sprider sig en doft av vörtbröd som jag bakar i ugnen...till adventsfrukost kommer de finnas nattbakat.

    Mor kom idag och vi ska ha mys imorgon.

    KRAM till Er

    SvaraRadera
  2. Låter härligt, hoppas ni hade det jättemysigt :-)

    SvaraRadera

Tack för att du skriver ner dina tankar om detta :)